Presentatrice

What is there more kindly than the feeling between host and guest?” “If you don’t feel it, you won’t remember it.

Aeschylus - Bob Dickman

Dankzij haar rijke ervaring en perfecte drietaligheid is Virginie de geknipte presentatrice, host of moderator voor uw evenement: van congressen, seminaries en productlanceringen, over modeshows, tot persconferenties en award shows.

 

Virginie is gekend omwille van haar zeer grondige voorbereidingen, stiptheid en toewijding. Mede dankzij haar universitaire opleiding Handelsingenieur en perfecte drietaligheid kan de voormalige Miss België terugvallen op een hoog kennisniveau en welbespraaktheid met ruimte voor improvisatie en adremheid indien nodig.

 

Of het nu voor een selecte groep van 50 personen is, een publiek van 1000 of een bende van 10.000 mensen, Virginies vlotte persoonlijkheid staat garant voor een professionele begeleiding en dankzij haar spontaniteit zorgt ze er telkens voor dat uw gasten optimaal op hun gemak gesteld worden.

 

Virginie heeft ook heel wat televisie-ervaring zo werkte ze vier jaar voor RTL-TVI. Daar had ze haar eigen wekelijkse rubriek in het programma I-Comme. Maar ook voor andere zenders doet ze regelmatig freelance werk.

 

Bekende namen, bedrijven, merken en organisaties deden reeds beroep op Virginies expertise om hun events in goede banen te leiden. Neem zeker een kijkje bij de referenties.

Contacteer Virginie

Wil je graag meer weten over specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijfsevent, (product)presentatie, modeshow, uitreiking of dergelijke? Twijfel dan niet om Virginie even te contacteren. Je zal zo spoedig mogelijk een antwoord krijgen.